Otsake_Arjenpiristys_valmis.png

Arjen piristys -etälaukun jalkineet soveltuvat monipuolisiin työtehtäviin. Laukun jalkineista löytyy  vaihtoehtoja monenlaiseen jalkaan ja makuun. 

Useimmissa jalkineissa on muotoiltu pohja, joka auttaa jalkojasi jaksamaan työpäivän aikana. Miellyttävän ulkonäkönsä vuoksi jalkineet soveltuvat hyvin myös vapaa-ajan käyttöön. 

Työjalkineet sopivat esimerkiksi..

  • Toimistoon
  • Terveydenhuoltoon
  • Kouluun tai päiväkotiin

Etälaukun sisältö

Etälaukku toimitetaan yritykseen ja se sisältää yhdeksästä eri mallista näytejalkineet yleisimpinä kokoina (useinmiten koot 37-40). Näytejalkineet toimitetaan yritykseen yhdessä värissä. Jalkineet voi tilata kuitenkin useassa värissä.

Tutustu Arjen piristys -etälaukun mukana tuleviin jalkinemalleihin ja värivaihtoehtoihin alla. Tilausohjeet löytyvät sivun lopusta.

-202 -mallissa (Maahiset) on jalkaa hellivä pehmeä sisäpohja. Remmit pyyhittävää nahkaa. Värit vasemmalta alkaen: sky ja rock. Hinta 79,90e.
202sky.jpg202rock.jpg

250 -mallissa (Maahiset) on voimakkaasti jalkaa tukeva pistokas. Lesti sopii hyvin kapeaankin jalkaan. Nahkaiset remmit. Värit vasemmalta ylhäältä alkaen: musta nappa niitti, shiny pink, white ja black glitter. Hinta 69e.

250_musta_nappaniitti_v2.jpg250_shiny_pink_v2.jpg250_white.jpg250_musta_nappaniitti_v2.jpg
311 -mallin (Maahiset) jalkineet ovat matalia pistokkaita, keskileveällä lestillä. Remmit synteettistä materiaalia. Värit vasemmalta ylhäältä alkaen: new black, new white, shiny pink, black silver ja black x. Hinta 59,90e.


399 -mallin (Maahiset) jalkineet ovat matalia pistokkaita solkisäädöllä. Mallin jalkineissa ihanan pehmeä soft-bed pohja (nahkaa). Värit vasemmalta ylhäältä alkaen: black, lila ja grafit . Hinta 69e.
900 -mallin (Maahiset) jalkineet ovat paksupohjaisia pistokkaita pienellä kiilakannalla. Säädettävä tarrakiinnitys. Värit vasemmalta ylhäältä alkaen: musta nappa sydän, sininen sydän kiilto, shiny pink, black kiilto ja musta sydän. Hinta 79,90e.- GW12 -mallin (Maahiset) jalkineissa on erittäin pehmeät ja iskua vaimentavat sisäpohjat. Sisäpohjien materiaalina on värjäämätön ja hiostamaton mikrokuitu. Päällyste pehmustettua nahkaa. Hinta 89,90e.Rio -mallin (Scholl) jalkineissa säädettävä tarrakiinnitys. Ortopedinen muotoilu ja hyvä holvikaaren tuki. Väri musta. Hinta 79e. 
- Cambio -mallin (Think!) jalkineet ovat laadukasta nahkaa. Huom. mallissa vasemmasta kuvasta poiketen takaremmi. Mallissa on vaihtopohjalliset, mikä mahdollistaa henkilökohtaisten pohjallisten käytön. Värit viininpunainen ja musta. Hinta 118e.  


- Camilla -mallin (Think!)  jalkineet ovat laadukasta nahkaa. Mallissa on vaihtopohjalliset, mikä mahdollistaa henkilökohtaisten pohjallisten käytön. Värit musta ja viininpunainen. Hinta 118e.  


Toimi näin, kun haluat tilata etälaukun työpaikallesi

Voit tilata etälaukun vaivattomasti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen mokoashoes@gmail.com, puhelinsoitolla numeroon 0505499745 tai verkkosivujen yhteydenotto -lomakkeen kautta.

Ilmoita tilauksesi yhteydessä nimesi, yrityksen nimi, puhelinnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi.

Otamme yhteyttä tilaamisen jälkeen etälaukun toimitusajankohdan ja paikallaolon keston sopimista varten.

Huom: Etälaukkuja toimitetaan lähinnä Etelä-Suomen alueelle. Jos olisit halukas tilaamaan etälaukun yritykseesi, mutta yrityksesi sijainti ei osu Etelä-Suomeen tai et ole varma onko sijainti toimitusalueella, kysy yksilöllisestä mahdollisuudesta sähköpostitse mokoashoes@gmail.com. 

Tilausohjeet

Etälaukun saapuessa työpaikalle, löydät sen sisältä tilausohjeet sekä tilauskaavakkeen, johon voit täyttää tilaustiedot. Tilaukset otetaan vastaan, kun laukku noudetaan takaisin työpaikalta.

Halutessasi  tilaus on mahdollista tehdä myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen mokoashoes@gmail.com. Ilmoita sähköpostitilauksen yhteydessä

  • Nimesi
  • Yrityksen / työpaikkasi nimi
  • Puhelinnumero ja sähköpostiosoite
  • Tilamaasi jalkineen malli, väri ja koko  
 
Klikkaa TÄSTÄ tutustuaksesi tarkemmin Arjen piristys -etälaukun tilaus- ja toimitusehtoihin.