Tilaa etälaukku työpaikallesi!

Näinä aikoina se helppo ja turvallinen tapa hankkia työkengät sovituksella.

Mikä ihmeen etälaukku?

Etälaukku on vaivaton ja riskitön tapa hankkia työjalkineet. Pääset sovittamaan jalkineita turvallisesti työpaikallasi ilman turhia kontakteja. Sovitus onnistuu joustavasti omiin työaikatauluihisi sopien. Sovitus ei edellytä myyjän tai muiden sovittajien paikalla oloa. 

Etälaukku toimitetaan yritykseen ja se sisältää kymmenestä eri mallista näytejalkineet yleisimpinä kokoina (useinmiten koot 37-40). 

Klikkaa alla olevista kuvakkeista ja tutustu tarkemmin etälaukkujen sisältöön.
 
  Arjen_piristys-_etalaukku.png Arjen_piristys-_etalaukku.png

Miten saan etälaukun työpaikalleni?

Tee tilaus etälaukusta yritykseesi. Tilaus onnistuu helposti soittamalla numeroon 0505499745, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen mokoashoes@gmail.com tai yhteydenottolomakkeen kautta. 

Otamme yhteyttä tilaamisen jälkeen etälaukun toimitusajankohdan ja paikallaolon keston sopimista varten.

Etälaukkuja toimitetaan lähinnä Etelä-Suomen alueelle. Jos olisit halukas tilaamaan etälaukun yritykseesi, mutta yrityksesi sijainti ei osu Etelä-Suomeen tai et ole varma onko sijainti toimitusalueella, kysy yksilöllisestä mahdollisuudesta sähköpostitse mokoashoes@gmail.com. 

Tarkemmat tilausohjeet löydät klikkaamalla auki tiedot kustakin laukusta. Laukun tarkempi sisältö ja tilaustiedot avautuvat uudelle sivulle.