Tilaa kätevä etälaukku työpaikallesi

Näinä aikoina se helppo ja turvallinen tapa hankkia työkengät sovituksella.

Mikä on etälaukku?

Etälaukku on vaivaton ja joustava tapa hankkia työjalkineet. Etälaukun avulla pääset sovittamaan jalkineita työpaikallasi sinulle sopivassa hetkessä. Sovitus onnistuu joustavasti omiin työaikatauluihisi sopien. Sovitus ei edellytä myyjän tai muiden sovittajien paikalla oloa. 


Etälaukku toimitetaan yritykseen ja se sisältää kymmenestä eri mallista näytejalkineet yleisimpinä kokoina (useinmiten koot 37-40). 

Miten saan etälaukun työpaikalleni?


Tee tilaus etälaukusta yritykseesi. Tilaus onnistuu helposti soittamalla numeroon 0505499745, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen mokoashoes@gmail.com tai yhteydenottolomakkeen kautta. 

Otamme yhteyttä tilaamisen jälkeen etälaukun toimitusajankohdan ja paikallaolon keston sopimista varten.

Etälaukkuja toimitetaan lähinnä Etelä-Suomen alueelle. Jos olisit halukas tilaamaan etälaukun yritykseesi, mutta yrityksesi sijainti ei osu Etelä-Suomeen tai et ole varma onko sijainti toimitusalueella, kysy yksilöllisestä mahdollisuudesta sähköpostitse mokoashoes@gmail.com. 

Tällä hetkellä tarjoamme "Työn pelastus" -etälaukkua, jonka sisältämät jalkineet sopivat etenkin työskentelyyn vaativissa olosuhteissa. Tarkemmat tiedot laukusta alla.
 

Otsake_Arjenpiristys_valmis.png

Työn pelastus -etälaukku on oiva valinta, jos työskentelet vaativissa työolosuhteissa. Kaikissa etälaukun jalkineissa on kosteisiin tiloihin sopivat pohjat erinomaisella pidolla. Jalkineet kestävät hyvin kulutusta ja kantaremmit pitävät jalkineen turvallisesti jalassa kovemmassakin menossa. Suurimmassa osassa malleja on umpikärki, joka suojaa kuumilta vesiltä, lialta ja muilta roiskeilta. 

Kaikki laukun mallit saatavilla myös ESD-malleina.

Työjalkineet sopivat esimerkiksi..

  • Keittiöön
  • Laboratorioon
  • Siivoustyöhön

Etälaukun sisältö

Etälaukku toimitetaan yritykseen ja se sisältää kymmenestä eri mallista näytejalkineet yleisimpinä kokoina (useinmiten koot 37-40). Näytejalkineet toimitetaan yritykseen yhdessä värissä. Jalkineet voi tilata kuitenkin useassa värissä.

Tutustu Työn pelastus -etälaukun mukana tuleviin jalkinemalleihin ja värivaihtoehtoihin alla. Tilausohjeet löytyvät sivun lopusta.

8155 (yksivärinen) ja 8156 (kukallinen rei'itys) mallin (Promena) jalkineet saatavilla kukallisella rei'ityksellä tai ilman. Jalkine saatavilla väreissä musta, punainen ja pinkki. Hinta 99e. 
8011 / 8053 mallin (Promena) jalkineet saatavilla kukallisella rei'ityksellä tai ilman. Jalkine saatavilla väreissä musta, musta-valkoinen ja musta-pinkki. Hinta 99e. 


8126 mallin (Promena) jalkineissa käännettävä ja säädettävä takaremmi. Jalkine saatavilla väreissä musta-valkoinen raita, ja pinkki-musta raita ja musta-punainen raita. Hinta 109e. 
8016 mallin (Promena) jalkineissa säädettävät remmit jalkapöydän päällä ja kannan takana. Hyvä istuvuus. Malli saatavana mustana, punaisena ja pinkkinä. Hinta 99e.

 


6500 Classigo -mallin (Laja) jalkineissa on irroitettava ja pestävä sisäpohjallinen. Umpikärki suojaa lialta ja roiskeilta. Saatavilla mustana sekä turkoosilla, rosalla ja valkoisella köynnöskuviolla. Hinta 90e. 

 

6504 Classigo -mallin (Laja) jalkineissa on irroitettava ja pestävä sisäpohjallinen sekä kantaremmi. Umpikärki suojaa lialta ja roiskeilta. Saatavilla mustana sekä turkoosilla, rosalla ja valkoisella köynnöskuviolla. Hinta 90e. 

 

6508 Classigo -mallin (Laja) jalkineissa on irroitettava ja pestävä sisäpohjallinen. Umpikärki suojaa lialta ja roiskeilta. Säädettävä kantaremmi. Saatavilla mustana, musta-valkoisena, musta-pinkkinä ja musta-punaisena. Kuva olemassa vain musta-valkoisesta jalkineesta. Hinta 90e. 7511 Medigo -mallin (Laja) jalkineissa on irroitettava ja pestävä sisäpohjallinen. Umpikärki suojaa lialta ja roiskeilta. Säädettävä kantaremmi, sisä- ja ulkosivulla joustavaa stretsiä. Jalkine saatavana myös nahkaisena. Värit musta, musta-valkoinen ja musta-pinkki. Hinta 99e.  


723 Retro -mallin (Laja) jalkineissa on irroitettava ja pestävä sisäpohjallinen. Umpikärki suojaa lialta ja roiskeilta. Säädettävä kantaremmi. Värit musta, musta-valkoinen, turkoosi köynnös ja rosa köynnös. Hinta 95e.  

6407 Classigo -mallin (Laja) jalkineissa on irroitettava ja pestävä sisäpohjallinen sekä kantaremmi. Mallissa myös rintavuuden säätö. Saatavilla mustana, punaisena sekä pinkkinä. Hinta 90e. 
Toimi näin, kun haluat tilata etälaukun työpaikallesi

Voit tilata etälaukun vaivattomasti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen mokoashoes@gmail.com, puhelinsoitolla numeroon 0505499745 tai verkkosivujen yhteydenotto -lomakkeen kautta.

Ilmoita tilauksesi yhteydessä nimesi, yrityksen nimi, puhelinnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi.

Otamme yhteyttä etälaukun tilaamisen jälkeen etälaukun toimitusajankohdan ja paikallaolon keston sopimista varten.

Huom: Etälaukkuja toimitetaan lähinnä Etelä-Suomen alueelle. Jos olisit halukas tilaamaan etälaukun yritykseesi, mutta yrityksesi sijainti ei osu Etelä-Suomeen tai et ole varma onko sijainti toimitusalueella, kysy yksilöllisestä mahdollisuudesta sähköpostitse mokoashoes@gmail.com. 

Tilausohjeet

Etälaukun saapuessa työpaikalle, löydät sen sisältä tilausohjeet sekä tilauskaavakkeen, johon voit täyttää tilaustiedot. Tilaukset otetaan vastaan, kun laukku noudetaan takaisin työpaikalta.

Halutessasi  tilaus on mahdollista tehdä myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen mokoashoes@gmail.com. Ilmoita sähköpostitilauksen yhteydessä

  • Nimesi
  • Yrityksen / työpaikkasi nimi
  • Puhelinnumero ja sähköpostiosoite
  • Tilamaasi jalkineen malli, väri ja koko  
 
Klikkaa TÄSTÄ tutustuaksesi tarkemmin Työn pelastus -etälaukun tilaus- ja toimitusehtoihin.